За нас

Запознай се с ImaGO!

ImaGo! Bulgaria EOOD е част от международна организация, която от 2014 година развива дейност на полския, унгарския, българския, както и чешкия пазар. В най-скоро време планираме експанзия и в останалите европейски страни.

imaGO! Bulgaria Ltd
ул. Транспортна нр. 7, офис нр. 15, Гр. Бургас
024372239
office@imagobg.com
от Понеделник до Петък: 9:00-17:00

Мисия

1 Най-важен е винаги КЛИЕНТА
2 Най-важният актив на компанията са нейните служители
3 Високото качество наша водеща цел

Мисията на нашето дружество е действие (GO!). Искаме да предоставим на предприемачите инструменти, благодарение на които да изградят своята положителна визия както в интернет пространството, така и извън него. Нашата цел е да сътворим място, което да осигури на нашите клиенти най-добрите условия за развитие във времемто на глобалната конкуренция и конвергенция на потребностите.

Фирма Имаго България ЕООД е създадена с мисъл за микро, малки и средни предприятия, които освен иновативни продукти и услуги не разполагат с толкова голям бюджет за реклама, както големите фирми и международните корпорации. Искаме да сме в крак с развитието на технологиите, чрез въвеждане на различни иновации. Лесния и бърз конкат, както и нетрадиционния стил за изграждане на разпознаваеми марки ни позволяват да потдържаме постоянни клиенти. Всички действия на Фирма ImaGO! Bulgaria са мотивирани от три правила, изграждащи основата на философията и: